ΙΕΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Προστασία τῶν Χριστιανῶν ἀκαταίσχυντε, μεσιτεία πρὸς τὸν Ποιητὴν ἀμετάθετε. Μὴ παρίδῃς ἁμαρτωλῶν δεήσεων φωνάς, ἀλλὰ πρόφθασον, ὡς ἀγαθή, εἰς τὴν βοήθειαν ἡμῶν, τῶν πιστῶς κραυγαζόντων σοι· Τάχυνον εἰς πρεσβείαν, καὶ σπεῦσον εἰς ἱκεσίαν, ἡ προστατεύουσα ἀεί, Θεοτόκε, τῶν τιμώντων σε.

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Δελτίο τύπου για τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΙΣΚΕ

18-10-2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος και ασχολήθηκε με θέματα που αφορούν τον εφημεριακό κλήρο.

Το Δ.Σ. του Ι.Σ.Κ.Ε. εκφράζει τον προβληματισμό του, με αφορμή την πρόσφατη ειδησεογραφία για το μάθημα των Θρησκευτικών, και συμφωνεί με τη ρήση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, ότι γνώμονας για τη διοίκηση της Εκκλησίας είναι το Ευαγγέλιο, το Σύνταγμα και ο Καταστατικός Χάρτης της Εκκλησίας και πως τέτοια θέματα, «Εκκλησία και Πολιτεία θα πρέπει να τα αντιμετωπίζουν με συνεργασία που να είναι συνεχής χωρίς πείσματα και χωρίς επιμονές».

Το Δ.Σ. όρισε την Πέμπτη 25η Φεβρουαρίου 2016 για την πραγματοποίηση της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, της οποίας ο ακριβής τόπος και η ημερήσια διάταξη θα αποφασισθούν στην επόμενη συνεδρίασή του.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: